کفپوشها انواع مختلفی دارند که شما میتوانید با توجه به دکوراسیون و طراحی منزل تان آن را انتخاب کنید. احتمالا در ابتدا شما عزیزان به قصد انتخاب کفپوش برای خانه سردرگم شوید؛ که کدام از این کفپوش ها برایتان به صرفهتر است و به زیبا تردیده شدن خانه شما کمک خواهد کرد. تیم توامند چوبینکو همواره برای زیباتر دیده شدن منزل تان کنار شما قدم برمیدارد و قادر است بهترین نتیجه مطلوب را به شما ارزانی دهد.
انتخاب کفپوش برای خانه و انواع آن
انتخاب کفپوش برای خانه یکی از معیارهای مهم در خانه هستند زیرا میتوانند هزینههای اجاره، خرید و فروش یک ساختمان را بالا ببرند و ارزش یک خانه از نظر ظاهری بیشتر باشد. کفپوش های سنتی مانند موزاییک و موکت، اینک جای خود را به انواع جدیدتر مانند سرامیک، پارکت، لمینت، سه بعدی و… داده اند.
اگر آگهی های مسکن را دنبال کرده باشید، حتما در بخش توصیف ویژگی های ظاهری بنا، با جملاتی نظیر کف سرامیک، کف پارکت و نظایر آن برخورد کرده اید. حتی مالکان ساختمان های کلنگی که به دلایل مختلف، امکان تخریب و تبدیل بنا به نوساز را ندارند، از طریق بازسازی تلاش می کنند توجه خریداران یا مستاجران را جلب نمایند و با وجود قدیمی بودن سن بنا، ظاهر آن را شیک و امروزی نمایند.
موکت
موکت ها به خاطر بافت و ساختاری که دارند ، صداها را به حداقل می رسانند و از نفوذ صداهای ناهنجار تلویزیون و صدای دویدن بچه ها و یا صدای مهمانیها به طبقه های پایین جلوگیری میکنند؛ پس میتواند انتخاب کفپوش برای خانه آپارتمان تان را آسان تر کند زیرا موکتها مانند یک ضربه گیر عمل میکنند و بسیار مناسب میباشند.
یکی دیگر از مزیت های موکت پذیرایی، قیمت آن است. هزینه آن نسبت به فرش های گران قیمت، بسیار مناسبتر و به صرفه تر میباشد و نمای شیک تر و مدرن تری هم دارند. از دیگر مزیتهای موکت ، ایمن بودن آن می باشد.
پارکت
پارکت ها از انواع کفپوش های چوبی هستند که به منزل یا محل کار شما حالتی لوکس و کلاسیک می بخشند. پارکت ها انواع، اشکال و حتی رنگ های مختلفی دارند. از انواع پارکت ها میتوان به بلوط، کاج و آلبالو اشاره کرد. حتی بافت چوب و میزان سختی و ضخامت آن نیز میتواند متفاوت باشد.
پارکت ها در برابر آب و رطوبت مقاوم نیستند و به مراقبت زیادی احتیاج دارند، همین دلیل باعث میشود که کمتر از کفپوش های دیگر توسط مردم انتخاب شوند. همچنین اگر در طبقه پایین زندگی میکنید و قصد نصب پارکت دارید در زیر آن یک عایق ضد رطوبت نصب کنید. انتخاب کفپوش برای خانه در این زمینه یک گزینه مناسبی است و می توانید بهترین عملکرد را داشته باشید.
کفپوش چوبی
کفپوش پارکت به طور کامل از چوبهای جنگلی ساخته شده است. یکی از معایب پارکت چوبی این است که از مقاومت خوبی در برابر رطوبت برخوردار نیستند و در صورتی که مراقبت لازم از آن ها صورت نگیرد پس از مدتی باد میکنند و یا در هنگام راه رفتن صدا میدهند.
چوب طبیعی از قدیمی ترین متریال در صنعت ساخت و ساز است. هنوز هم در بسیاری از ساختمان های باستانی میتوان بقایای انواع کفپوش چوبی را دید. جنس این کف پوش ها ار چوب درختان جنگلی است که گاه به صورت ساده و پرداخت نشده، مورد استفاده قرار گرفته اند. این نوع از کفپوش های چوبی به صورت الوارهای برش خورده هستند ولی این روزها کمتر از کفپوش چوبی با این شکل و شمایل استفاده می شود.
کفپوش های چوبی انواع بسیار مختلفی دارند که در ادامه به بخشی از آنها اشاره کردهایم.
لمینت
کفپوش لمینت از یک یا دو لایه نازک امدیاف ساخته شده است. برای نصب کفپوش لمینت نیاز به هیچگونه چسب و مواد شیمیایی نیست. این نوع کفپوش ها توسط شیارهایی که به آنها کلیک گفته میشود و دور تا دور لمینتها وجود دارد به صورت نر و ماده در هم قفل میشوند.
لمینت ها الوارهای مصنوعی با روکش طرح چوب هستند در واقع آنها از متراکم شدن چند لایه چوب HDF با یک روکش طرح چوب ساخته شده اند. ضخامت این کفپوش ها معمولا بین 6 تا 12 میلی متر می باشد و هر چه رفت و آمد بیشتر باشد باید کفپوش هایی با ضخامت بیشتر خریداری شود. از مزایا این کفپوش میتوان به مقاومت آن در برابر تابش نور خورشید، قابلیت جا به جایی آسان و تعویض قسمت های مختلف آن به صورت جداگانه اشاره کنیم. انتخاب کفپوش برای خانه برای افرادی که بنا به دلایلی قصد تعویض را دارند انتخاب مناسب و به صرفه ای است.
کفپوش ترمووود
کفپوش ترمووود و به طور کلی ترمووود از استحکام بالایی برخوردار است. به دلیل همین استحکام بالا برای مکانهای پر رفت و آمد مناسب است. این کفپوش علاوه بر این که زیبایی خاصی دارد بسیار سریع هم نصب میشود.
وینیل یا PVC
این کفپوش ها که به آنها وینیل نیز گفته میشود در طرح های مختلف تولید و به بازار عرضه میشود، این کفپوشها ضخامت کمی داشته و طول و عرض آنها به ترتیب 90 و 15 سانتی متر است. بر روی این کفپوش ها محافظ عاج دار استفاده میشود که از سرخوردن اجسام بر روی آن جلوگیری میشود.
مزیت این کفپوش نسبت به سایر کفپوش ها مقاومتش در برابر آب است از این رو میتوانید از آن در سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه نیز استفاده کنید. انتخاب کفپوش برای خانه باید مقرون به صرفه باشد.
قیمت این کفپوش ها نسبت به سایر کفپوش ها مناسب تر بوده اما خود آنها نیز انواع مختلفی دارند، سعی کنید جنسی مرغوب خریداری کنید تا سال های بیشتری بتوانید از آن استفاده کنید و دیگر برای انتخاب کفپوش برای خانه سردرگم نشوید.
کفپوش های چوبی برای فضاسازی حیاط در کنار ساخت آلاچیق چوبی می تواند دکوراسیون بی نظیری به وجود آورد.
مزایای کفپوش پی وی سی
1.انعطافپذیری بالا
2.نصب و نگهداری آسان
3.مقاومت بالا با خاصیت ارتجاعی
4.ضدآب بودن
5.طرح و رنگهای متنوع
سرامیک
سرامیک ها کفپوش های پر طرفداری هستند و به علت مقاومت در برابر آب علاوه بر پذیرایی در آشپزخانه نیز قابلیت استفاده دارند.
نکته مهم در مورد سرامیک ها این است که هرگز نباید آن هار ا با مواد شوینده قوی شست، برای شستشو آنها یک دستمال نمدار کافی است اما درزهای آن را می توانید با احتیاط با مواد شوینده تمیز کنید.
یکی از انتخاب کفپوش برای خانه در گذشته زیاد از آن استفاده میشد کفپوش سرامیکی بود. که در دو نوع لعاب دار و بدون لعاب وجود دارد.
قیمت کفپوش سرامیکی براساس کیفیت و اندازه آن مشخص میشود. هنگام خرید حتما به کیفیت، میزان جذب آب و میزان مقاومت در برابر ضربه و ضریب اصطکاک دقت کنید.
کفپوش سرامیکی طرح چوب گزینه مناسبی برای مواقعی است که شما به طرح چوب علاقه دارید اما امکان استفاده از کفپوش چوبی به هر دلیلی فراهم نیست.
چوب پنبه
انتخاب کفپوش برای خانه اگر از جمله دوست داران محیط زیست هستید! کفپوش چوب پنبه ای برای انتخاب گزینه مناسبی است، این کفپوش از پوست درخت بدست می آید بدون آن که به خود درخت آسیبی وارد شود.
این کفپوش عایق صدا و گرما بوده بنابراین برای خانه هایی که سیستم گرمایشی از کف دارند مناسب نمی باشد.
قیمت این کفپوش به علت ماندگاری و مقاومت بالا و ترمیم آسان بالا است با این حال در برابر خراشیدگی و نور آفتاب مقاوم نمی باشد.
نتیجه و جمع بندی:
انتخاب کفپوش برای خانه یکی از مقلولاتی است که افراد به آن توجه ویژه ای میکنند و سعی در انتخاب درست آن را دارند؛ زیرا انتخاب مناسب کفپوش برای منزل تان میتواند در چشم انداز خانه تاثیر بسازی داشته باشد و خانه شما را زیباتر کند. پس با توجه به بودجه خود و طراحی داخلی و شرایط ساختمان تان کفپوش مناسب تان را انتخاب نمایید.